#VirittäydyVapaalle

Virittäydy vapaalle

Virittäydy vapaalle

Koti ja Piha

Piha & Koti


23.–25.4.2021

Lippukauppa avautuu myöhemmin
Kotimaan Matkailumessut

Kotimaan Matkailumessut


23.–25.4.2021

Lippukauppa avautuu myöhemmin
Keräilyn maailma

Keräilyn maailma


24.–25.4.2021

Lippukauppa avautuu myöhemmin
Suuri Snadi

Suuri Snadi


24.–25.4.2021

Lippukauppa avautuu myöhemmin

Kotihaaveista pihaunelmiin

Parhaat löydöt ja kekseliäät ideat omaan pihaan. Halliin rakentuu näyttävä kuuden kodin Pihakatu, missä korostuu kotimaiset tuotteet ja oivaltavat ratkaisut. Omatarhuri-puistosta nappaat viimeisimmät vinkit puutarha-alan asiantuntijoilta.

Taimien koulintaa, piharakentamista ja pistokkaita

Hurahda pistokkaisiin tai opi hyödyntämään luonnon antimia. DIY-alueella pääset itse kokeilemaan muun muassa ruususiirapin ja ruusukorujen tekoa sekä taimien koulintaa. Mikä ohjelmanumero sinua kiinnostaa eniten? Psst! Haluatko tutustua paikalla oleviin yrityksiin jo etukäteen?
Piha & Koti


Kylähyppelyä ja lähimatkailua

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet.

Seikkailuja ja luonnon rauhaa

Suomi on täynnä suloisia pikkukyliä, upeita luonnon seikkailukohteita ja rentouttavia hengähdyspaikkoja. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla. Tule makustelemaan tulevan kesän matkasuunnitelmia koko poppoon voimin.
Kotimaan Matkailumessut


Mummolan aarteita – retrokodin löytöjä

Keräilyn maailma tuo aarteet ulottuvillesi. Keräily-messut ja Platta-levytapahtuma muodostavat yhdessä Keräilyn maailman, joka toimii tapaamispaikkana kaikille keräilystä, vanhoista esineistä, postimerkeistä ja levyistä kiinnostuneille.

Löytöjä sulle ja löytäjä mulle

Posliiniastiat, vintage valaisimet, kolikot ja korut – mikä sinua kiinnostaa? Paikalla valtava määrä yrityksiä, joilta löytyy todellisia löytöjä retroaarteiden rakastajille.
Keräilyn maailma


UUTUUS: Pienoismalleja, nukkekoteja sekä vanhoja leluja

Suuri Snadi rantautuu vihdoin Tampereelle – tapahtuma laittaa yhteen nukkekodit ja nallet, pienoisrautatiet, jenkkiautot ja historiaa huokuvat vanhat lelut.

Minikokoisia taidonnäytteitä

Pienoisrautatienäyttelyn ja rautateiden lisäksi messuhallista löydät käsityönä tehdyt nukkekoti- ja nukkemarkkinat, sisustustavarat, tekstiilit, huonekalut, nallet ja nuket. Ihastu Old Toy Swapin leluaarteisin ja uppoudu ihastelemaan taidonnäytteitä.
Suuri Snadi