Kasvava ja ekologinen Flowpark on Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2017 | Virittäydy vapaalle
#VirittäydyVapaalle

Kasvava ja ekologinen Flowpark on Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2017

Uutinen  21.04.2017

Kuudennen kerran jaetun Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksen voittanut Flowpark on 2010 Turussa perustettu kokonaisvaltainen seikkailuhuvipuistokonsepti, joka on levittäytynyt valtakunnalliseksi toimijaksi sekä omilla Flowparkeilla että franchising-toimipisteillään. Tunnustuksella Flowpark palkittiin ensisijaisesti siksi, että yritys on raadin mukaan kasvuhakuinen, rohkea ja halukas investoimaan kotimaan matkailuun.

– Kestävä kehitys ja luonnon kunnioittaminen on listattu yrityksen arvoiksi, ja he kouluttavat ympäri Suomea työskentelevää henkilökuntaansa kaiken aikaa. Yksi tärkeä voittoperuste on myös yrityksen yhteistyö- ja verkostoitumiskyky. Toimitusjohtaja Janne Kalhama on tunnettu positiivisesta elämänasenteestaan ja yhteistyökyvystään matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa, kuvaa palkintoraadin edustaja media- ja yhteiskuntasuhteiden johtaja Jari Ahjoharju, VisitFinlandista.
– Tavoitteenamme on ollut rakentaa vaihtoehto perinteisille huvipuistoille ja vapaa-ajan aktiviteeteille. Alussa päätimme, että Turun puiston pohjalta lähdetään kehittämään valtakunnallista ketjua. Teemme jatkuvasti työtä brändin eteen: Flowparkista onkin muodostunut alan yleistermi. Se, että puistoissamme ihminen itse on toiminnan moottori ja haastetta on riittävästi, saa ihmiset tulemaan uudestaan, kuvaa Flowparkin toimitusjohtaja Janne Kalhama.

Flowpark palkittiin kunniakirjalla ja ilmaisella osastopaikalla seuraaville Tampereella pidettäville Kotimaan Matkailumessuille (arvo 950 € + alv). Tunnustuksen ovat saaneet aiempina vuosina Rymättylän Herrankukkaro (2010), Sappeen Matkailukeskus (2012), Harrinivan Lomakeskus Oy (2014), PowerPark (2015) ja Serlachius-museot (2016).

Kuvat ja videot palkitsemisesta: www.tampereenmessut.fi/materiaalipankki

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2017 -raati: Anne-Marget Hellén, matkailujohtaja, Turku Touring / Suoma ry; Jari Ahjoharju, projektijohtaja, VisitFinland; Ella Näsi, Chief Business Development Officer;  VisitTampere, Saimi Hoyer, ; Tanja Järvensivu, puheenjohtaja, Tampereen Kauppakamarin Matkailu- ja kongressivaliokunta.