Puutarhan teemapihoilta inspiraatiota | Virittäydy vapaalle
#VirittäydyVapaalle

Puutarhan teemapihoilta inspiraatiota

Uutinen  03.04.2017

Pitkin Puutarha-messujen A-hallia kulkee Toivomuskuja, jonka puihin voi ripustaa toiveitaan. Tampereen Messut toteuttaa yhden onnekkaan toiveen messujen päätyttyä. Toivomuskujan keskellä on viisi erilaista Teemapihaa, jotka vievät messuvieraat viihtymään erilaisiin puutarhamaailmoihin aina Trendikkäästä kunnonpihasta Pelipihaan ja Rentoutujan latauspisteeseen.

Teemapihat taas tarjoavat konkreettisia ideoita ja silmänruokaa oikeiden pihojen muodossa.Toivomuskujan on suunnitellut Puutarhaetsivät / Tanja Nieminen ja sen toteuttaa Civita PLUS. Pihat rakentaa Suomen ViihtyisäPiha, HB-Betoni, AH-Toimi (Sepeli-Sampo) ja Ahlman. Pihat ovat Trendikäs Kunnonpiha, Monikäyttöinen Terassipiha, Pelipiha, Rentoutujan latauspiste ja Metsä puutarhassa – puutarha metsässä.

Trendikäs Kunnonpiha

Kunnonpiha tarjoaa tekemistä ja hyvää oloa ympäri vuoden. Helppohoitoisilla materiaalivalinnoilla ja toimivilla ratkaisuilla jää aikaa pihanhoidosta käytettäväksi omaan hyvinvointiin.

Monikäyttöinen Terassipiha

Isot terassialueet ovat suosittuja eikä ihme. Ovathan ne parhaimmillaan helppohoitoisia ja lisäksi käyttö- sekä sisustus mahdollisuuksia on runsaasti.

Pelipiha

Betonista voi suunnitella näyttävän leikkipihan. Virikkeitä ja pelihaasteita antavat iso shakkilauta ja pelinappulat.

Rentoutujan latauspiste

Tämä pikkupiha on helppohoitoinen ja silmää miellyttävä, suunniteltu rentoutumiseen.

Metsä puutarhassa – puutarha metsässä

Vehreän satumaisessa puutarhassa metsän elementtejä on tuotu rakennettuun pihaan.

Lue täältä lisää suosituista teemapihoista.