April Fest: tamperelaista pikaruokaa, sapaksia ja pienpanimotuotteita | Virittäydy vapaalle
#VirittäydyVapaalle
April Fest käynnissä

April Fest: tamperelaista pikaruokaa, sapaksia ja pienpanimotuotteita

Uutinen  28.03.2017

Viime vuoden Supermessuilla suuren suosion saanut ruoka- ja juoma-alue April Fest palaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulaan myös tämän kevään Supermessuilla. Pysähdy paussille tai vietä viidyttävä ja herkullinen parituntinen maistellen uusia makuja ja kokeillen klassikoita. Viihdykettä aulaan tuo myös virallinen SUN-messuradio ja sen suorat lähetykset messuilta.

Street Foodia ja pienpanimo-oluiden maistelua

Kevättä juhlistetaan siis jälleen hyvän ruoan ja juoman parissa: April Fest -alueella voit nauttia erilaista katuruokaa, mm. tapaksia ja suomalaisia sapaksia, juustoja, makkaroita, wokkia ja uutuutena varsin tamperelaista pikaruokaa eli pärämätsejä.

Palan painikkeeksi tarjolla on muun muassa viiniä, pienpanimo Hopping Brewstersin tuotteita sekä puutarhajuhlien uutta suosikkijuomaa: kuohuviiniä jäiden ja mintun kanssa. Lisäksi alueelta löytyy Hartwallin Erikoisolut-baari.

Terassillekin päästään paistattelemaan, jos sää sallii.

Missä näkyy Tapparan finaalipeli?

Mutta kun se Tapparan peli alkaa… Ei se mitään, jää April Festiin katsomaan lätkämatsi isolla porukalla! Supermessujen yhteydessä toinen finaalimatsi JYP/KalPa – Tappara näytetään suorana lauantaina 22.4 klo 17.00 alkaen. Paikalle mahtuu noin 150 ensiksi paikkansa ottanutta matsin katsojaa. Vaikka messut menevät kiinni, April Fest -alue on auki pelin loppusummeriin saakka. Ja olutta on!

Osta liput messuille