Tampereen seudun ammattiopisto Tredun osastolla A 140 tapahtuu | Virittäydy vapaalle
#VirittäydyVapaalle

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun osastolla A 140 tapahtuu

A-halli

Tule mukaan näkemään ja kokemaan opiskelijoiden taidokkaita työnäytöksiä.

Tredun Nokian Kivimiehenkadun opiskelijat ovat rakentaneet messualueen ja sieltä löytyvät rakennukset.

Lauantaina puutarha-alan opiskelijoiden työnäytös viherkaton rakentamisesta. Tule tutustumaan rohkeasti.

Putkiasennuksen työnäytöstä pääsee seuraamaan perjantaina ja lauantaina, kun Taitaja2022 -finaaliin tiensä selvittäneet Mikko ja Viljami valmentautuvat kisatilanteeseen yleisön ympäröimänä.

Pääset myös itse mukaan osallistumalla DIY-pajaan, jossa taideteollisuusalan sisustustekstiiliopiskelijat ovat ohjaamassa sisustustuotteiden valmistusta. Materiaaleina pajassa on tarjolla mm. lankoja ja ylijäämäresoria.

Taideteollisuusalan sisustusala toteuttaa myös kesäjuhla-alueen kolme pöytää eri teemoilla A-hallin Terassi-lavan viereen. Tule ihastumaan ja keräämään ideoita ensi kesän juhliin.

Tekstiili- ja muotialan opiskelijoiden toteuttamaa Kesäjuhlat kautta vuosikymmenten- muotinäytöstä pääsee seuraamaan A-hallin Terassilavalla, joka päivä klo 13. Vaatteet näytökseen ovat Nextiili ry:stä, Nextiili on aloittanut toimintansa lokakuussa 2015 osana Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:tä.  Nextiili ry haluaa olla vastuullisuuden edelläkävijä tekstiilinkierrätyksen toimijoiden joukossa. Vastuullinen toiminta on avointa ja eettistä. Näytöksen Kampaukset ja meikit ovat loihtineet SASKY koulutuskuntayhtymän hius- ja kauneusalan opiskelijat. Malleina näytöksessä toimivat Tredun opiskelijat.

Tervetuloa!

Teema: Piha ja Koti