#VirittäydyVapaalle

Omatarhuri-puisto

pe 23.04.2021
la 24.04.2021
su 25.04.2021

Omatarhuri-puisto

Vuorovaikutteinen tapahtumapaikka

Oletko suunnittelemassa oman pihan rakentamista, kokonaisuuksia tai yksityiskohtia. Mitä aiheita, uutta tai visionääristä toivoisit Omatarhuri-puistossa kuulevasi tai näkeväsi?

Omatarhuri toteuttaa vuorovaikutteisen puisto-alueen sekä ohjelmiston Piha & Koti -messuille. Kerro ennakkoon kysymyksesi ja toiveesi aiheista: markku.urhonen@omatarhuri.fi

Asiantuntijat estradilla

Omatarhuri-puisto -ohjelmalavalla esiintyvät puutarha-alan asiantuntijat. Esityksissä paneudutaan pihasuunnitteluun ja yksityiskohtaisiin elementteihin kuten kivi, vesi, kasvit sekä nurmikko. Asiantuntijoilta saat ideoita oman pihasi suunnitteluun ja kuinka yksittäisiä elementtejä kannattaa käyttää hyödyksi. Omatarhurin kädenjälki näkyy tällä kertaa uusissa tai uudistettavissa pihoissa sekä pihojen hoidossa ja remonteissa – kattopuutarhoja unohtamatta.

Workshop

Non-stop aktiviteettipisteissä kävijät pääsevät asiantuntijoiden opastuksella kokeilemaan muun muassa nurmikon kylvöä ja ylläpitoa, tunnistamaan kasveja sekä testaamaan robottiruohonleikkurin toimintaa.

Alue pitää sisällään yleisökisoja, workshopeja ja alan ammattilaisten tietotaitoa.

Teema: Piha ja Koti