Lauhanvuori – Hämeenkangas UNESCO Global Geopark E 201 | Virittäydy vapaalle
#VirittäydyVapaalle

Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geopark E 201

E-halli

Tutustu Geoparkiin Facebook Liveissä, jotka striimataan osastollemme Geoparkin upeista luontokohteista, yrityksistä ja käyntikohteista.

Pe 22.4. klo 11.30 Tuija, Milla ja Aili kertovat Lauhanvuoren parilaavulla Lauhanvuoren kansallispuiston upeista retkikohteista.
Pe 22.4. klo 12.00 Miia sekä paikalliset yrittäjät ja asukkaat kahvittelevat idyllisessä Liljan Lankakaupassa ja kertovat Siikaisten Geopark-kohteista ja muusta monipuolisesta matkailutarjonnasta.
Pe 22.4. klo 13.30 Tuija, Milla ja Aili retkeilevät Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuiston upeissa suomaisemissa.
Pe 22.4. klo 15.00 Elisa ja Antti kertovat Parkanon metsämuseon nuotiopaikalla Parkanon hienoista Geopark-kohteista.
Pe 22.4. klo 16.00 Tuija, Milla ja Aili vievät Kauhajoen Nummijärvellä sijaitsevan Kammi-kylän ihmeelliseen maailmaan Erkki Kalliomäen eli Ruuhinevan Jeeromin opastuksella. Sauna kuumana ja uimavesi kylmänä!

La 23.4. klo 14.00 Sofia ja Heikki kertovat, miten kankaanpääläisen Viinitila Meggalan suositut hedelmäviinit ja muut juomat valmistuvat. Kurkistamme myös Meggalan kahvila-ravintolaan ja kuulemme yrityksen monipuolisesta matkailupalvelutarjonnasta.

Su 24.4. klo 14.00 Pirjo ja Vesa esittelevät Parkanossa sijaitsevaa Militariamuseo Karhumäkeä, jonka vetonauloja ovat Mig 21 -suihkuhävittäjä, laaja militariakalusto, maanalainen korsurakennus ja 60-70-luvun museokauppa.

Teema: Kotimaan Matkailu