#VirittäydyVapaalle

Kuuden kodin tunnelma yhdellä Pihakadulla

pe 23.04.2021
la 24.04.2021
su 25.04.2021

Pihakatu, A-halli

Piha & Koti -messuille rakennetaan näyttävä Pihakatu, jonka talon kuusi huonetta ja pihat suunnitellaan ja sisustetaan persoonallisella tavalla.

Hetken tunnelma pulppuaa yksinkertaisesta tyylikkäästä sisustuksesta. Tila on yleisilmeeltään vaalea ja hillitty, jossa korostuvat puiset materiaalit. Rauhallisuus, eleettömyys ja seesteisyys ovat kotimaiseen muotoiluun ja keramiikkaan luottavan tilan valttikortteja.

Keidas kutsuu luokseen viherkasvein ja raikkain värein. Keidas keinuttaa asukkaan boheemiin tunnelmaan runsain sisustuselementein. Tunnelma rauhoittaa mielen kotoiluun ja lepäilyyn runsaan värimaailman syleilyssä.

Parkki pysäyttää kotiin saapuvan tai vieraaksi tulevan tyylikkyydellään. Suomalainen kaunis muotoilu vastaanottaa tulijan hillityllä ja esteettisellä tavalla.

Taimi lennättää ajatukset pilvenhattaroiden reunalle hempeiden ajatusten kera. Taimi-huone on kätevä yhdistelmä tyylikästä käytännöllisyyttä yhdessä vaalean ja suloisen vauvatunnelman kanssa.

Happi mukautuu tarpeen mukaan hotellimaisesta vierashuoneesta näppäräksi työhuoneeksi, jossa saa yksityisyyttä ihan vain hengähtää tai työrauhaa.

Lataamo on rauhoittumisen henkireikä ja piilopirtti pois arjen pyörityksestä. Lataamo on oiva paikka kuntoiluun, joogaan ja hyvän olon asioihin, kuten rauhallisiin lukuhetkiin ja meditointiin.

Kuudesta huoneesta kuljetaan kahdelle isolle pihalle, jotka yhdistelevät huoneiden teemoja oivaltavalla tavalla.

Pihojen kauneudessa vain taivas on rajana, kun pihasuunnittelijat ideoivat erilaisia kokonaisuuksia. Messukävijänä pääset kulkemaan Pihakadun läpi asunnosta toiseen. Tunnelmat ja inspiraation lähteet vaihtuvat talosta toiseen. Huoneet ja pihat ovat suunnittelijoiden taidonnäytteitä ja ne tehdään inspiraation lähteeksi messuvieraille. Pääset ammentamaan Pihakadulta tyylisuuntia omien unelmiesi tueksi. Suunnittelijat löytyvät omilta osastoiltaan heti Pihakatua vastapäätä. Kun innostus herää, voit jatkaa oman kodin ideointia heti Pihakadun läheisyydessä.

Kotien sisustuksen toteuttaa DekoSisters-yrityksen sisustussuunnittelijat Sari Seppälä ja Susanne Hänninen.