Kasvikunnan ravinnetiheimmät ruoat | Virittäydy vapaalle
#VirittäydyVapaalle

Kasvikunnan ravinnetiheimmät ruoat

la 23.04.2022 12:00-12:25
su 24.04.2022 11:00-11:25

Terassi-lava, A-halli

Olemme enenevissä määrin menettäneet yhteyden luontoon – ruokamme alkuperään. Ikivanhat ajatukset nousevat parrasvaloihin uusilla kulmilla ajan henkeä mukailevien trendien myötä. Luento tarjoaa laajan läpileikkauksen kasvikunnan ravinnetiheimpien ruoka- ja rohdoskasvien hyödyistä, historiasta ja käyttötavoista.

Hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija, biohakkeri Jaakko Halmetoja

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä kotimaisten villiruokien popularisoijana. Viimeisen vuosikymmenen aikana Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen yleisöluennon kautta lukuisten eri raaka-aineiden sekä teveystekonologioiden hyötyjä ja uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille ja työskentelee tällä hetkellä kehitysjohtajana Foodin Oy:n parissa.

 

 

Teema: Piha ja Koti