
Kasvikunnan ravinnetiheimmät ruoat
la 23.04.2022
12:00-12:25
su 24.04.2022
11:00-11:25
Olemme enenevissä määrin menettäneet yhteyden luontoon – ruokamme alkuperään. Ikivanhat ajatukset nousevat parrasvaloihin uusilla kulmilla ajan henkeä mukailevien trendien myötä. Luento tarjoaa laajan läpileikkauksen kasvikunnan ravinnetiheimpien ruoka- ja rohdoskasvien hyödyistä, historiasta ja käyttötavoista.
Hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija, biohakkeri Jaakko Halmetoja
Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija sekä tietokirjailija, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina sekä kotimaisten villiruokien popularisoijana. Viimeisen vuosikymmenen aikana Halmetoja on kansantajuistanut säännöllisten mediaesiintymisten sekä noin 100:n vuosittaisen yleisöluennon kautta lukuisten eri raaka-aineiden sekä teveystekonologioiden hyötyjä ja uniikkeja käyttötapoja. Halmetoja on toiminut neuvonantajana useille sekä suomalaisille että kansainvälisille terveysalan kasvuyrityksille ja työskentelee tällä hetkellä kehitysjohtajana Foodin Oy:n parissa.