Miksi osallistua? | Virittäydy vapaalle
#VirittäydyVapaalle

Miksi osallistua?

Nyt viritetään mielet vapaalle

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuus johdattaa kävijänsä virkistävään vapaa-aikaan. Katseltavaa ja yhteistä tekemistä on luvassa koko perheelle aina matkailusta pihan ja kodin laittoon sekä keräilystä pienoismalleihin, sillä tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Piha & Koti, Kotimaan matkailumessut, Keräilyn maailma ja Suuri Snadi.

22.–24.4.2022

 

Viisi innostavaa teema-aluetta

Tapahtumassa on viisi teema-aluetta, jotka kaikki tuovat mukanaan erilaisen ja vapaa-aikaa rikastavan näkökulman:

Piha & Koti on nimensä mukaisesti pihan ja kodin laittamiseen keskittyvä teema-alue, joka tarjoaa ideoita omaan asuinympäristöön – ratkaisuja viihtyisän ja viheriöivän piha-alueen luomiseen ja vinkkejä puutarha-alan asiantuntijoita.

Tutustu Piha & Koti -alueeseen

 

Kotimaan matkailun teema-alue johdattaa kävijät läpi Suomen. Millaisia mahdollisuuksia lisääntynyt kotimaassa matkustaminen tarjoaakaan? Millainen on kodin lähellä sijaitseva luontopolku? Entä mitä nähtävyyksiä löytyy naapurikunnasta? Kotimaan matkailu kannustaa etsimään seikkailua läheltä, olipa kyseessä sitten päiväretki kansallispuistoon, iltahuvittelu teatterissa tai viikon reissu Lapin erämaahan.

Tutustu Kotimaan Matkailu -alueeseen

 

Keräilyn maailma ja Suuri Snadi

Keräilyn maailmassa paneudutaan erilaisiin keräilyaarteisiin. Janositpa sitten vintage-valaisimien, kolikoiden tai postimerkkien perään, on Keräilyn maailmalla sinulle annettavaa.

Suuren Snadin minikokoiset taidenäytteet pakottavat unohtamaan arjen ankeuden. Messuhalli on pullollaan pientä suurta ihasteltavaa, kun nukkekoti-, pienoisrautatie- ja jenkkiautoharrastajat tuovat tuotteensa näyttämölle.

Tutustu Keräilyn maailmaan ja Suureen Snadiin

 

Perhomessut

UUTTA! Perhomessut esittelee jokaiselle sopivaa ja mukaansatempaavaa harrastusta, jonka alkuun pääsee helposti. Tarjolla on kaikkea vasta-aloitteleville ja jo pidemmän aikaa lajin parissa olleelle. Perhonsidontaa, perhonheittoa altaalla, sidonta- ja perhokalastusmateriaaleja, eränkäynnin tarvikkeita, perhokalastusmatkailua, mielenkiintoisia luentoja.

Perhokalastusta voi harrastaa ympäri vuoden – sulan veden aikana kalastusta ja talvi-iltoina ottiperhojen sitomista!


Miksi Virittäydy vapaalle?

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuus tarjoaa jokaiselle jotakin, tulivatpa kävijät koko perheen voimin, kaveriporukalla, pariskuntana tai vaikka yksinään. Olipa haaveissa viheriöivä kotipiha, kotimainen reissukohde, vanhat keräilyharvinaisuudet tai postimerkit pienoisrautateistä tai nukeista puhumattakaan, on Virittäydy vapaalle -tapahtumalla tarjota ideoita ja ostosmahdollisuuksia.

Vuoden kolme tärkeintä päivää tehdä kauppaa ja verkostoitua

Kolmen messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. Tee varaus osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi ensi vuoden ykköstapahtumassa!

Varaa osasto Tutustu pohjakarttaan


Miksi osallistua messuille?

1. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi henkilökohtaisesti.

2. Kilpailutilanne

Uudet tekijät, suuret ja pienet alan toimijat sekä merkittävimmät vaikuttajat ovat täällä. Monipuolinen ohjelmatarjonta tukee kokonaisuutta. Älä jää junasta, tule mukaan!

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle hyvän sijainnin vuoksi ja lähtevät mielellään koko perheen tapahtumiin.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Hinnasto Varaa osasto