#VirittäydyVapaalle

Medialle

Viestinnän yhteystiedot

 

Tanja Järvensivu

Viestintäjohtaja
p. 050 536 8133
tanja.jarvensivu[at]tampereenmessut.fi

 

Median akkreditoituminen

Paikan päällä

Mikäli et ole ilmoittautunut etukäteen, voit akkreditoitua messujen aukioloaikoina paikan päällä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulassa Press/Esiintyjät-palvelutiskillä. Varauduthan esittämään press-korttisi, kiitos!

Ennakkoakkreditoituminen

Ennakkoakkreditoituminen on päättynyt. Ennakkoon akkreditoituneet saavat sisäänpääsyyn oikeuttavan pääsylipun vahvistusviestin yhteydessä. Messuilla esillä pidettävä PRESS-rintamerkki tulee noutaa pääsisäänkäynnin PRESS/Esiintyjät-palvelutiskiltä saavuttaessa messuille. Tampereen Messujen PRESS-rintamerkki on henkilö- ja tapahtumakohtainen.

Ennakkoilmoittautuminen päättynyt

Blogistien ilmoittautuminen

Vain ennakkoon

Hyväksytyt blogistit saavat ilmoittautumisestaan vahvistusviestin, BLOGISTI-rintamerkki on henkilökohtainen ja oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn messuille kaikkina messupäivinä.

Saapuessasi messuille saat sisäänpääsyyn oikeuttavan BLOGISTI-rintamerkin saamaasi vahvistusviestiä vastaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan Esiintyjät/Press-palvelutiskiltä. Pidä rintamerkki esillä sekä tallessa, mikäli haluat palata messuille muina päivinä. Tällöin pääset messuille uudestaan näyttämällä rintamerkkiä sisäänkäynnillä.

Ilmoittautuminen päättynyt

Linkit

Palvelut medialle »

Lehdistötiedotteet »

Materiaalipankki »

Videokirjasto »

 

Sosiaalinen media

Twitter »

Facebook »

Instagram »

LinkedIn »