Kotimaan Matkailumessut | Virittäydy vapaalle
#VirittäydyVapaalle

Kotimaan Matkailumessut

Puhtaasti kotimaan matkailuun sekä vapaa-ajan aktiviteetteihin keskittyvä messutapahtuma Kotimaan Matkailumessut tarjoaa 22.–24.4.2022 monipuolisesti kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, luontopolut, hotellit, seikkailut, kesäaktiviteetit ja muut nähtävyydet ympäri Suomea.

Kiinnostavimmat aktiviteetit ja matkakohteet

Kotimaan matkailu elää kulta-aikaansa ja kohteiden suosio on huipussaan. Vapaa-aikaan ja lomailuun panostavat ihmiset ovat suunnanneet katseensa niin Lapin tuntureille, Järvi-Suomen mökeille, Karjalan metsiin kuin Saaristomeren rantakallioillekin sekä lukuisiin viehättäviin ja innostaviin kohteisiin, joita Suomi on pullollaan. Perinteisesti joka ikinen suomalainen kaupunki on upea kesäkaupunki unohtamatta maaseutua, jossa kesäyön taika pääsee oikeuksiinsa täysin omalla tavallaan.

Vielä eletään myös uutuuden viehätyksen aikaa – Suomi on kiinnostava, erilainen ja ekologinen kohde, jonka kaikki helmet eivät ole suurelle yleisölle tuttuja. Nyt jos koskaan on oikea aika markkinoida kotimaassa ja Kotimaan Matkailumessut on erinomainen paikka tuoda esille palvelutarjontaa ja tavoittaa uusia asiakkaita.

 


Miksi osallistua messuille?

Huhtikuun lopulla järjestettävät Kotimaan Matkailumessut tuovat matkakohteet ja aktiviteetit kuluttajien ulottuville juuri oikeaan aikaan sillä kevään lopulla ideoidaan, tehdään suunnitelmia ja vertaillaan. Tehdäänkö kahden viikon road-trip ympäri maata, mentäisiinkö viikoksi vaeltamaan erämaahan vai tehdäänkö sittenkin muutamia pitkiä viikonloppureissuja kesäkaupunkeihin?

Messuilla kohtaat henkilökohtaisesti asiakkaat, jotka suunnittelevat kesälomaansa sekä kesän vapaa-ajan aktiviteetteja ja pääset kertomaan heille kasvokkain, miksi juuri sinun palvelusi tarjoavat kesän kohokohdan ja unohtumattoman elämyksen. Kotimaan Matkailumessut on Pirkanmaan alueen ainoa alan messutapahtuma, jota et varmasti halua missata!

Hinnasto Varaa osastoInspiraatiota vapaa-aikaan ja lomaan

Näytteilleasettajien osastojen lisäksi tapahtuman sisältöä luovat messuille ohjelmalava Kylän mielenkiintoiset esitykset ja asiantuntijoiden puheenvuorot. Mm. Kylähyppelyä ja lähimatkailua -teemapäivä keskittyy lähimatkailuun ja ekologiseen matkailuun.

Kävijät pääsevät tutustumaan myös Piha & Koti -messuille viereiseen halliin rakentuvaan suureen vihreyttä, puita ja erilaisia istutuksia täynnä olevaan Kesäkatuun sekä erilaisin teemoin sisustettuihin huoneisiin Pihakadulla. Kävijöitä varten kootaan erilaisista elementeistä kokonaisuus, joka tarjoaa niin nähtävää, koettavaa kuin tunnusteltavaakin – oikeiden palveluiden ja tuotteiden lisäksi inspiraatiota ja ideoita.

Kaikkea muuta paitsi työtä

Kotimaan Matkailumessut on yhdessä hallissa (E-halli) osana Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluu myös Piha & Koti, Keräilyn maailma ja Suuri Snadi.

Virittäydy vapaalle keskittyy vapaa-aikaan, lomailuun, pihan ja kodin laittoon, kesäaktiviteetteihin, keräilyharrastuksiin; tapahtuma on kaikkea muuta paitsi työtä – iloa, inspiraatiota, vapautta ja virkistäytymistä. Vapaa-ajan tekemiseen ja harrastuksiin pohjautuvat teemat tukevat toisiaan luoden kävijöille mielenkiintoisen ja monipuolisen kokonaisuuden, joka pursuaa ideoita, ihasteltavaa ja inspiraatiota.

Mikä Virittäydy vapaalle?

 

KÄVIJÄPROFIILI 2019

Tampereen Messut Oy:n kävijätutkimus: Piha & Koti, Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn maailma, Tampere Wine Fest 2019

 

 

Varaa paikkasi nyt!

Osastopaikan varaus