Virittäydy vapaalle Tampereella 22.–24.4.2022
#VirittäydyVapaalle

Virittäydy vapaalle

Heittäydy vapaa-ajan vietäväksi

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuus johdattaa kävijänsä virkistävään vapaa-aikaan. Katseltavaa ja yhteistä tekemistä on luvassa koko perheelle aina matkailusta pihan ja kodin laittoon sekä keräilystä pienoismalleihin, sillä tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Piha & Koti, Kotimaan matkailumessut, Keräilyn maailma, Suuri Snadi ja Perhomessut.

22.–24.4.2022


Piha ja koti: kotihaaveista pihaunelmiin

Parhaat löydöt ja kekseliäät ideat omaan pihaan. Halliin rakentuu näyttävät viher- ja puutarhamaailmat. Kesäkatu on Astrid Lindgrenin luomien hahmojen inspiroima satumaailma, joka tarjoilee yllätyksiä ja innostavaa katsottavaa. Pihakadulla astutaan sisään unelmien kasvihuoneeseen ja nautitaan Välimeren tuulahduksesta modernilla pihalla. Omatarhuri-puistosta nappaat viimeisimmät vinkit puutarha-alan asiantuntijoilta.

Taimien koulintaa, piharakentamista ja pistokkaita

Hurahda pistokkaisiinja opi hyödyntämään luonnon antimia. DIY-alueella pääset itse kokeilemaan muun muassa taimien koulintaa.

Katso yritykset Kesäkatu ja Pihakatu


Kotimaan matkailu: kylähyppelyä ja lähimatkailua

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet.

Seikkailuja ja luonnon rauhaa

Suomi on täynnä suloisia pikkukyliä, upeita luonnon seikkailukohteita ja rentouttavia hengähdyspaikkoja. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla.

Tutustu ohjelmaan


Keräilyn maailma | 23.–24.4.2022

Keräilyn maailma tuo aarteet ulottuvillesi. KKeräilyn maailman, joka toimii tapaamispaikkana kaikille keräilystä, vanhoista esineistä, postimerkeistä ja levyistä kiinnostuneille.

Löytöjä sulle ja löytöjä mulle

Posliiniastiat, vintage-valaisimet, kolikot ja korut – mikä sinua kiinnostaa? Paikalla on runsaasti erilaisia toimijoita, joilta löytyy todellisia löytöjä retroaarteiden rakastajille.

Kiinnostavat uutiset


Suuri snadi | 23.–24.4.2022

Suuri Snadi rantautuu vihdoin Tampereelle – tapahtuma laittaa yhteen nukkekodit ja nallet, pienoisrautatiet, jenkkiautot ja historiaa huokuvat vanhat lelut.

Minikokoisia taidonnäytteitä

Pienoisrautatienäyttelyn ja rautateiden lisäksi messuhallista löydät käsityönä tehdyt nukkekoti- ja nukkemarkkinat, sisustustavarat, tekstiilit, huonekalut, nallet ja nuket. Ihastu Old Toy Swapin leluaarteisin ja uppoudu ihastelemaan taidonnäytteitä.


Perhomessut |  23.–24.4.2022

UUTTA: Perhokalastus on mukaansa tempaava harrastus, jonka alkuun pääsee helposti. Tarjolla kaikkea vasta-aloitteleville ja jo pidemmän aikaa lajin parissa olleelle. Perhokalastusta voi harrastaa ympäri vuoden – sulan veden aikana kalastusta ja talvi-iltoina ottiperhojen sitomista.

Messutarjontaa kaikille

Perhonsidontaa, perhonheittoa altaalla, sidonta- ja perhokalastusmateriaaleja, eränkäynnin tarvikkeita, perhokalastusmatkailua, mielenkiintoisia luentoja.

Tutustu ohjelmaan

 

 

 

Tilaa uutiskirje

Pysy mukana!