#VirittäydyVapaalle

Virittäydy vapaalle

 

Virittäydy vapaalle

Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuus johdattaa kävijänsä virkistävään vapaa-aikaan. Katseltavaa ja yhteistä tekemistä on luvassa koko perheelle aina matkailusta pihan ja kodin laittoon sekä keräilystä pienoismalleihin, sillä tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat Piha & Koti, Kotimaan matkailumessut, Keräilyn maailma ja Suuri Snadi.

22.–24.4.2022

Kotihaaveista pihaunelmiin

Parhaat löydöt ja kekseliäät ideat omaan pihaan. Halliin rakentuu näyttävä kuuden kodin Pihakatu, missä korostuu kotimaiset tuotteet ja oivaltavat ratkaisut. Omatarhuri-puistosta nappaat viimeisimmät vinkit puutarha-alan asiantuntijoilta.

Taimien koulintaa, piharakentamista ja pistokkaita

Hurahda pistokkaisiin tai opi hyödyntämään luonnon antimia. DIY-alueella pääset itse kokeilemaan muun muassa ruususiirapin ja ruusukorujen tekoa sekä taimien koulintaa. Mikä ohjelmanumero sinua kiinnostaa eniten? Psst! Haluatko tutustua paikalla oleviin yrityksiin jo etukäteen?
Piha & Koti


Kylähyppelyä ja lähimatkailua

Kotimaan kiinnostavimmat lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille. Esillä on kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet.

Seikkailuja ja luonnon rauhaa

Suomi on täynnä suloisia pikkukyliä, upeita luonnon seikkailukohteita ja rentouttavia hengähdyspaikkoja. Kohteet esittäytyvät näyttävästi myös näytteilleasettajien tuottamalla ohjelmalla. Tule makustelemaan tulevan kesän matkasuunnitelmia koko poppoon voimin.
Kotimaan Matkailumessut


Mummolan aarteita – retrokodin helmiä

Keräilyn maailma tuo aarteet ulottuvillesi. Keräily-messut ja Platta-levytapahtuma muodostavat yhdessä Keräilyn maailman, joka toimii tapaamispaikkana kaikille keräilystä, vanhoista esineistä, postimerkeistä ja levyistä kiinnostuneille.

Löytöjä sulle ja löytöjä mulle

Posliiniastiat, vintage-valaisimet, kolikot ja korut – mikä sinua kiinnostaa? Paikalla valtava määrä yrityksiä, joilta löytyy todellisia löytöjä retroaarteiden rakastajille.
Keräilyn maailma


UUTUUS: Pienoismalleja, nukkekoteja sekä vanhoja leluja

Suuri Snadi rantautuu vihdoin Tampereelle – tapahtuma laittaa yhteen nukkekodit ja nallet, pienoisrautatiet, jenkkiautot ja historiaa huokuvat vanhat lelut.

Minikokoisia taidonnäytteitä

Pienoisrautatienäyttelyn ja rautateiden lisäksi messuhallista löydät käsityönä tehdyt nukkekoti- ja nukkemarkkinat, sisustustavarat, tekstiilit, huonekalut, nallet ja nuket. Ihastu Old Toy Swapin leluaarteisin ja uppoudu ihastelemaan taidonnäytteitä.
Suuri Snadi